Χρηματοδότηση – Δόσεις

Πλήρης ανακαίνιση από 237/τ.μ με δόσεις χωρίς τράπεζα

Ένα συνεργείο για όλες τις εργασίες

– Ανακαίνιση Σπιτιού με Δόσεις

Η εταιρεία μας Step In Xylopytas, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους πελάτες της, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε το πλάνο χρηματοδότησής μας για πλήρη ανακαίνιση σπιτιού με δόσεις, χωρίς την διαμεσολάβηση τράπεζας. 

Πρόκειται για ένα πολύ ευέλικτο πλάνο δόσεων, στο οποίο επιλέγετε το μέγεθος της χρηματοδότησης ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

Η ανακαίνιση σπιτιού με δόσεις μπορεί να είναι ολική, καθώς η εταιρεία μας παρέχει όλες τις σχετικές υπηρεσίες και τα προϊόντα που θα απαιτηθούν από χτισίματα, μονώσεις, γυψοσανίδες, κάλυψη επιφανειών, κάγκελα και μεταλικά γενικά,  ηλεκτρολογικά, υδραυλικά κλπ μέχρι και κουφώματα, κουζίνες, ντουλάπες, θωρακισμένες πόρτες και πόρτες ασφαλείας (δείτε περισσότερα στις “υπηρεσίες”), όλα δικά μας.

Με λίγα λόγια εάν έτσι το επιθυμείτε κι εσείς, θα αναλάβει όλες τις εργασίες ένας αριθμός από δικά μας συντονισμένα συνεργεία και θα αποφύγετε έτσι άσκοπες καθυστερήσεις και έξοδα.

Με μία επίσκεψη στον χώρο μας μέσα σε ελάχιστο χρόνο σε μπορείτε να ενημερωθείτε και να επιλέξετε τα πάντα που αφορούν την ανακαίνιση του σπιτιού σας, χωρίς να χρειαστεί να εμπλακείτε στον συντονισμό όλων αυτών των έργων που έχει αποδειχθεί ψυχοφθόρο για τον πελάτη χρονοβόρο αλλά και ακριβότερο.

Έτοιμοι να δουλέψουμε μαζί;